Služba za ORL

odeljenje Stara Palilula

Zaposleni lekari ORL odeljenja:

Dr.Marijana Milunović

Dr.Dragan Gvozdenić

Dr Ognjen Pruginić

oms ORL odeljenja vms Mirjana Milovanović

načelnik spec. kons. službi Dr. Snežana Milić

Radno vreme ORL odeljenja radnim danima je od 7-20 sati. Pauza je od 9:30 do 10sati pre podne, popodne od 15:30 do 16 sati. Rad subotom je predviđen  za strogo indikovane preglede i hitne slučajeve. Svi ostali pregledi se obavljaju radnim danima uz prethodno zakazivanje i po proceduri o prijemu i trijaži korisnika zdravstvene zaštite. Radno vreme subotom je od 8 do 13:30 sati. Pauza subotom je pre podne od 10:00 do 10:20. Nedeljom i državnim praznicima služba ne radi.

Pregledi se zakazuju  preko izabranog lekara i kontrolni pregledi od strane ORL specijaliste.
Sve informacije možete dobiti na tel. 3224-321, lok. 116.
Prijem nezakazanih pacijenata se obavlja po stepenu hitnih stanja i po proceduri o prijemu i trijaži korisnika zdravstvene zaštite.

ORL pregled obuhvata: specijalistički pregled uz sve terapijske procedure (aplikacija leka sa štrajfnom, ispiranje cerumena itd.) kao i određene dijagnostičke procedure(audiometrija, timpanometija).

Za pregled lekara ORL specijaliste obavezan je uput izabranog lekara DZ „Dr Milutin Ivković“-Palilula, overena zdravstvena knjižica uz važeću ličnu kartu za punoletne osobe.

Sve informacije o radu u službi, o prijemu, zakazivanju ORL pregleda, dijagnostičkim i terapijskim procedurama možete dobiti lično ili putem telefona – tel. 3224-321 do 325, lok 116.

Дом Здравља Палилула