Служба за ОРЛ

одељење Стара Палилула

Запослени лекари ОРЛ одељења:

Прим.др Јела Благојевић- шеф одељења

Др.Драган Гвозденић
Др Огњен Пругинић
Др.Маријана Милуновић

омс ОРЛ одељења вмс Ирена Срдановић

Радно време ОРЛ одељења радним данима је од 7-20 сати. Пауза је од 9:30 до 10сати пре подне, поподне од 15:30 до 16 сати. Рад суботом је предвиђен  за строго индиковане прегледе и хитне случајеве. Сви остали прегледи се обављају радним данима уз претходно заказивање и по процедури о пријему и тријажи корисника здравствене заштите. Радно време суботом је од 8 до 18 сати. Пауза суботом је пре подне од 10:00 до 10:20 и поле подне од 15:00 до 15:20. Недељом и државним празницима служба не ради.

Од 01.09.2015 годиме, почела је са радом амбуланта за пријем деце

Прегледи се заказују  преко изабраног лекара и контролни прегледи од стране ОРЛ специјалисте.
Све информације можете добити на тел. 3224-321, лок. 116.
Пријем незаказаних пацијената се обавља по степену хитних стања и по процедури о пријему и тријажи корисника здравствене заштите.

ОРЛ преглед обухвата: специјалистички преглед уз све терапијске процедуре (апликација лека са штрајфном, испирање церумена итд.) као и одређене дијагностичке процедуре(аудиометрија, тимпанометија).

За преглед лекара ОРЛ специјалисте обавезан је упут изабраног лекара ДЗ „Др Милутин Ивковић“-Палилула, оверена здравствена књижица уз важећу личну карту за пунолетне особе.

Све информације о раду у служби, о пријему, заказивању ОРЛ прегледа, дијагностичким и терапијским процедурама можете добити лично или путем телефона – тел. 3224-321 до 329, лок 116.

Дом Здравља Палилула