Пролећни фестивал здравља-Дом омладине 2017.

28/04/2017

U periodu od 05.04.-06.04.2017.god. u Domu omladine održan je Prolećni festival zdravlja koji je tradicionalno posvećen promociji zdravlja stanovništva.

 

Sve  promotivne i  preventivne aktivnosti na Festivalu zdravlja bile su usmerene  ka motivaciji stanovništva za preuzimanje odgovornosti za sopstveno zdravlje. Uzimajući u obzir učešće brojnih zdravstvenih ustanova odlučili smo se da posebnu pažnju posvetimo jednom od najčešćih oboljenja u našoj zemlji,šećernoj bolesti.

 

Tokom Prolećnog festivala zdravlja deljen je  originalni promotivni materijal koji je urađen od strane

patronažnih sestara na  zadatu temu. Građani su imali mogućnost da dobiju brojne preporuke i savete u vezi zdravlja i zdravih  stilova života “Drvo života-drvo zdravlja ” je predstavljalo izuzetnu zanimljivost na festivalu i zadobilo je pažnju brojnih posetilaca .

Naš štand je bio izuzetno posećen i od strane predstavnika i učenika srednje medicinske škole, kao i studenata i profesora Visoke zdravstvene škole.

Posetio nas je i deo rukovodstva Doma zdravlja Palilula, Dr Igor Dimitrijev i glavna sestra Doma zdravlja Slavica Đorđević.

 

U ovoj aktivnosti su bile uključene sve  patronažne sestre.

pfz pfz2 prolecni festival zdravlja

Дом Здравља Палилула